Ovaj web sajt koristi "cookies" kako bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na našoj internet stranici.
Ukoliko nastavite da pretražujete naš sajt pristajete na upotrebu "cookies". Za više informacija

Šta može Habito

Visoka čvrstoća

Neizbežno je da će zidovi biti izloženi mehaničkim udarima bez obzira da li je to dečija igra, pomeranje nameštaja ili svakodnevno habanje. Naš Habito poboljšani zid pruža superiorniju otpornost na ovakve svakodnevne udare i ploče su izuzetno jake.

Nosivost 15kg po vijku

Habito Vam omogućava da direktno na zid montirate i do 15kg koristeći samo standardni vijak za drvo – 5x50mm. Primer: ako je TV težak 15kg sa nosačima i nosači imaju 4 mesta za fiksiranje, trebalo bi da se koriste 4 šrafa, iako ovo omogućava 60kg sigurnog opterećenja.

Fiksiranje bez tiplova

Habito ploča može nositi predmete bez prethodnog bušenja zida. Nije potrebno koristiti vijak sa tiplom. Nema više prašine i specijalnog alata prilikom montiranja polica.

Sopstvena snaga

U Habito ploču se vijak lako zašrafi bez korišćenja električnog alata. Za šrafljenje vijaka u Habito nije potrebno da budete jaki ili da ste veliki majstor. Veomaje lako i brzo.

Laka popravka

Odlučili ste se da pomerite televizor na drugo mesto. Nikakav problem. Jednostavno se odšrafe vijci, a male rupe se samo zagituju. Rigips Rifino Top glet masa se ne vidi na belom zidu.

Izoluje zvuk

Habito ima odlične zvučne karakteristike. Zbog toga je pogodan za zvučnu izolaciju unutrašnjih prostora. Ublažava svu buku koja dopire iz okolnih susednih prostorija.

Prema Vašim željama

Habito odaje slobodu prilikom opremanja stana. Zidove možete graditi i pomerati kako Vama odgovara tako da je raspored prostorija u stanu prema Vašim željama

HABITO

Preuzmite katalog
Kontakt
  • Bulevar Mihajla Pupina 115d
  • 11070 BEOGRAD
  • SERBIA
 
  • tel: +381 11 2282444
  • fax: +381 11 3149795
  • email: rigips.marketing@saint-gobain.com


2015-2016 © Rigips - Sva prava zadražana

2015-2016 © Rigips - Sva prava zadražana

Saint Gobain


Coded by ArkNet

Coded by ArkNet